In Living

42 tyylikästä tuotetta
brandCarousel

In Living – edullisia huonekaluja joka huoneeseen

In Living on yksi pidetyimmistä tuotemerkeistämme. Eikä se ole mikään ihme. Laajassa ja monipuolisessa valikoimassa on edullisia huonekaluja kodin jokaiseen huoneeseen ja tilaan. Kalusteiden suunnittelussa on pyritty huomioimaan useiden toimintojen yhdistäminen parhaalla mahdollisella tavalla. Huonekaluissa on kekseliäitä ominaisuuksia ja fiksuja yksityiskohtia. Tuotteiden suunnittelussa tyyli ja laatu ovat kuitenkin keskiössä. Tällöin lopputuloksena syntyy tuotteita, jotka ovat useimpien mieleen, ja joista on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin.

Kampanja

In Living – kotisi sisustusta täydentävät kalusteet

On vaikea löytyy tuotemerkkiä, joka samalla tavalla olisi yhtä laaja ja yhtenäinen kuin In Living. Monien vuosien ajan In Living on luonut huonekalukokonaisuuksia, jotka viimeistelevät skandinaavisen kodin sisustuksen lähelle täydellisyyttä. Tällä kokemuksella on kehittynyt kattava valikoima useimpiin koteihin ja sisustustyyleihin sopivia huonekaluja. Yhdistele kotisi sisustuksessa useampia In Living huonekaluja ja sisustustuotteita, jolloin sisustuksesta tulee tyyliltään johdonmukainen ja yhtenäinen. Me Kodin1:llä haluamme auttaa sinua luomaan kodistasi juuri niin persoonallisen ja viihtyisän kuin haluat! Trendikkään kodin ei tarvitse maksaa paljon, joten siksi olemme käyttäneet osaamistamme kootaksemme valikoimaan tyylikkäitä, trendikkäitä ja edullisia huonekaluja. Toisin sanoen – Kodin1:ltä saat tyyliä koko rahalla.

Osta In Living -tuotteet Kodin1:n verkkokaupasta

Me Kodin1:llä olemme valinneet valikoimaamme In Living tuotemerkin kaikkein tyylikkäimmät ja edullisimmat tuotteet. Kaikki, jotta sinä voit sisustaa unelmiesi kodin – juuri niin kuin sinä sen haluat! Kodin1:n In Living -valikoimasta löydät muun muassa:

  • Sängyt
  • Sohvat
  • Matot
  • Pöydät
  • Ruokailuryhmät
  • Lasten kalusteet
  • Tekstiilit
  • Ruukut ja maljakot
  • Koristeet ja sisustustuotteet

Mitä ikinä etsitkään, löydät varmasti jotakin kotiisi sopivaa In Living -valikoimastamme! Klikkaa In Living -suosikkisi ostokoriin Kodin1:n verkkokaupassa jo tänään! Aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Valaistus
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Irrotettava kangas
Kategoria
Taitettava
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja