Ivy Ellis

662 tyylikästä tuotetta
ad9fc24d95b2e42e93c435a8419343e5.jpg

Ivy Ellis – moderni unelma

Ivy Ellis tarjoaa kalusteita moderniin kotiin. Tyylikkäästi muotoillut ja houkuttelevan väriset kalusteet eivät voi muuta kuin kullata kotisi sisustuksen.

Kampanja
Lajittelu

Inspiraatiota iloiselta 20-luvulta ja art deco -tyylistä

Unohda valkoiset seinät! Art Deco -tyylin ja 1920-luvun inspiroimana Ivy Ellis satsaa tyyliltään moderneihin huonekaluihin, joissa toistuvat geometriset muodot ja silmiä hivelevät värit. Moderni sisustustyyli tunnetaan epäsymmetriasta ja tarkoin valikoiduista huonekaluista ja sisustusesineistä, jotka keskenään muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden. Ivy Ellis -valikoimasta löydät todellisten designklassikoiden inspiroimia huonekaluja, jotka kultaavat kotisi sisustuksen. Huonekaluille on ominaista erilaiset materiaalit, kuten eri puulajit, sametti ja eri metallit.


Illuusio avarammasta tilasta

Ivy Ellis -huonekalut sopivat erinomaisesti niin pieneen asuntoon kuin suureen huvilaankin. Moderneille huonekaluille on ominaista, että ne muoto- ja värikielellään luovat vaikutelman avarasta tilasta ja ilmavuudesta. Tällä tavalla oikein valikoidut huonekalut auttavat maksimoimaan kotisi tilan. Yhdistä huonekalut tarkoin valikoituihin messinki- tai kromiesineisiin ja geometrisin kuosein kuvioituihin tekstiileihin saadaksesi aikaan täysin modernin sisustuksen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Korkeus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja