Ivy Ellis

569 tyylikästä tuotetta

Ivy Ellis – moderni unelma

Ivy Ellis tarjoaa kalusteita moderniin kotiin. Tyylikkäästi muotoillut ja houkuttelevan väriset kalusteet eivät voi muuta kuin kullata kotisi sisustuksen.

Kampanja

Inspiraatiota iloiselta 20-luvulta ja art deco -tyylistä

Unohda valkoiset seinät! Art Deco -tyylin ja 1920-luvun inspiroimana Ivy Ellis satsaa tyyliltään moderneihin huonekaluihin, joissa toistuvat geometriset muodot ja silmiä hivelevät värit. Moderni sisustustyyli tunnetaan epäsymmetriasta ja tarkoin valikoiduista huonekaluista ja sisustusesineistä, jotka keskenään muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden. Ivy Ellis -valikoimasta löydät todellisten designklassikoiden inspiroimia huonekaluja, jotka kultaavat kotisi sisustuksen. Huonekaluille on ominaista erilaiset materiaalit, kuten eri puulajit, sametti ja eri metallit.


Illuusio avarammasta tilasta

Ivy Ellis -huonekalut sopivat erinomaisesti niin pieneen asuntoon kuin suureen huvilaankin. Moderneille huonekaluille on ominaista, että ne muoto- ja värikielellään luovat vaikutelman avarasta tilasta ja ilmavuudesta. Tällä tavalla oikein valikoidut huonekalut auttavat maksimoimaan kotisi tilan. Yhdistä huonekalut tarkoin valikoituihin messinki- tai kromiesineisiin ja geometrisin kuosein kuvioituihin tekstiileihin saadaksesi aikaan täysin modernin sisustuksen.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyppi
Tyyli
Ulkonäkö
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja