Markslöjd

407 tyylikästä tuotetta

Trendikkäitä valaisimia Markslöjdiltä

Markslöjd on yksi Pohjois-Euroopan johtavia valaisinalan yrityksiä, ja sillä on edustusta laajasti ympäri maailmaa. Markslöjd on perustettu vuonna 1963 ja toiminta painottui alkuun kotiteollisuustuotteiseen ennen kuin yritys erikoistui valaistukseen ja valaisimiin. Nykyään Markslöjd on suosittu tavaramerkki, joka tunnetaan laadukkaista ja tyylikkäistä tuotteistaan. Tavaramerkistä on tullut trendikkäiden ja käytännöllisten valaisimien ikoni, joka sisustaa tyylitietoisia koteja ympäri maailman. Markslöjdin laajasta valikoimasta löydät erityylisiä, -kokoisia ja -värisiä valaisimia.

Kampanja

Markslöjdin historiaa

Alkuun Markslöjd keskittyi sorvattuihin lampunjalkoihin ja kangasvarjostimiin. Periaatteessa kaikki valmistettiin Markin kunnassa, Etelä-Ruotsissa. Pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat siellä edelleen.

Markslöjdin tavoitteena on tehdä maailmasta hieman valoisampi paikka – ja se on siinä onnistunut, ainakin jos kysyt Kodin1:ltä. Tuotemerkki keskittyy kodin ja julkisten tilojen valaistukseen ja tarjoaa valikoimassaan lisäksi koriste- ja jouluvaloja.

Sähköturvallisuus on aina ollut tärkeää Markslöjdille, joten voit olla varma, että heidän valmistamansa valaisimet ovat turvallisia. Suuresta osasta Skandinavian talouksia löytyy yksi tai useampi Markslöjdin valaisin. Tutkipa vaikka kotisi lamppujen tuotetarroja!

Markslöjd – enemmän kuin pelkkää valoa

Sisustusintoilija tietää varmasti, miten tärkeä osa huoneen sisustusta valaistus on. Huonekalujen ja sisustusyksityiskohtien oikeanlainen valaiseminen on lähes yhtä tärkeää kuin itse sisustus. Valaistus on yksinkertaisesti iso osa itse sisustamista!

Markslöjdin valaisimet ovat enemmän kuin pelkkiä lamppuja! Markslöjdin lampuissa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyylikkyys. Uskallamme luvata, että jokainen Markslöjdin valaisin on vähintään yhtä tyylikäs kuin käytännöllinenkin. Valikoimassa on laajalti erityylisiä valaisimia, joten jokaiseen kotiin löytyy varmasti omansa. Markslöjdiltä löydät niin trendikkäitä messinkivalaisimia kuin minimalistisia hehkulamppuja ja upeita kristallikruunuja.

Kodin1:n laajasta Markslöjd-valikoimasta löydät muun muassa:

  • Kattovalaisimet
  • Seinävalaisimet
  • Lattiavalaisimet
  • Pöytävalaisimet
  • Kyntteliköt ja jouluvalot
  • Ulkovalaisimet

Kolme Markslöjdin klassikkoa

Capital Kattovalaisin

Tässä suositussa ja tyylikkäässä kattovalaisimessa on useita paljaita hehkulamppuja. Valaisinta on saatavana sekä kromisena että messinkisenä. Suosikki sopii trendikkääseen kotiin ja useimpiin sisustustyyleihin. Korostaaksesi valaisimen tyylikkyyttä, valitse siihen antiikkityyliset hehkulamput.

Sky Kattovalaisin

Tyylikkäässä Sky kattovalaisimessa on kolme paljasta, keskenään eri korkeuksilla riippuvaa hehkulamppua. Valitse väriksi joko musta tai messinki. Valaisin sopii erinomaisesti joko ruokapöydän tai sohvapöydän yläpuolelle. Itsestään selvä vaihtoehto trenditietoiseen kotiin!

Läckö Kristallikruunu

Upea Läckö kristallikruunu on taatusti katseenvangitsija minne ikinä sen sitten ripustatkin. Tämä oikea käsityön taidonnäyte antaa sisustukseen ylellistä ilmettä. Viimeistele sillä ruokailutilan tai olohuoneen sisustus tai anna makuuhuoneen ilmeelle romanttinen silaus.

Kodin1.com-verkkokaupasta löydät aina tyylikkäät Markslöjd-valaisimet. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omat suosikkivalaisimesi jo tänään. Tervetuloa Kodin1:lle!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Muoto
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja