Posh & Pebble

522 tyylikästä tuotetta
cd3e711ef62637b347cf158ca49b99c3.jpg

Posh & Pebble – romanttinen koti

Posh & Pebble -tuotemerkin alta löydät rustiikkiset, romanttiset ja tyylikkäät huonekalut kodin jokaiseen huoneeseen. Tavaramerkin tavoitteena on luoda huonekaluja, jotka tuovat yhteen perheen ja ystävät, ja luovat paikan yhdessä ololle.

Kampanja
Lajittelu

Posh & Pebble – omaa luokkaansa

Sarjan kauniit huonekalut muistuttavat New England -tyylistä, joka on meillä Kodin1:lläkin todella suosittu. Tyyli on helppo yhdistää muuhun sisustukseen ja se antaa sille kauniita ja pehmeitä yksityiskohtia. Tyyliltään rustiikkiset huonekalut saavat ajatuksesi siirtymään ranskalaiseen maalaiskylään. Tämän tyylin saat helposti nyt myös omaan kotiisi – Posh & Pebble -tuotemerkin kalusteilla.

Tunnettu Howard-sohva

Posh & Pebble -tuotemerkin alta löydät paljon upeita ja edullisia sohvia, kuten howard-sohvan, jossa on tyylikkäästi pyöristetyt muodot ja upeita yksityiskohtia. Anna olohuoneelle eleganssi ilme tyylikkäällä ja suositulla howard-sohvaryhmällä.

Tilaa Posh & Pebble -tuotteet Kodin1:n verkkokaupasta

Uudista kotia charmikkailla Posh & Pebble -tuotemerkin huonekaluilla, joilla saat sisustukseen uutta ilmettä ja ylellisyyttä. Vain muutamalla klikkauksella teet tilaksen Kodin1:llä – helposti ja turvallisesti.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyppi
Tyyli
Kategoria
Laatu
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja