Posh & Pebble

331 tyylikästä tuotetta

Posh & Pebble – romanttinen koti

Posh & Pebble -tuotemerkin alta löydät rustiikkiset, romanttiset ja tyylikkäät huonekalut kodin jokaiseen huoneeseen. Tavaramerkin tavoitteena on luoda huonekaluja, jotka tuovat yhteen perheen ja ystävät, ja luovat paikan yhdessä ololle.

Kampanja

Posh & Pebble – omaa luokkaansa

Sarjan kauniit huonekalut muistuttavat New England -tyylistä, joka on meillä Kodin1:lläkin todella suosittu. Tyyli on helppo yhdistää muuhun sisustukseen ja se antaa sille kauniita ja pehmeitä yksityiskohtia. Tyyliltään rustiikkiset huonekalut saavat ajatuksesi siirtymään ranskalaiseen maalaiskylään. Tämän tyylin saat helposti nyt myös omaan kotiisi – Posh & Pebble -tuotemerkin kalusteilla.

Tunnettu Howard-sohva

Posh & Pebble -tuotemerkin alta löydät paljon upeita ja edullisia sohvia, kuten howard-sohvan, jossa on tyylikkäästi pyöristetyt muodot ja upeita yksityiskohtia. Anna olohuoneelle eleganssi ilme tyylikkäällä ja suositulla howard-sohvaryhmällä.

Tilaa Posh & Pebble -tuotteet Kodin1:n verkkokaupasta

Uudista kotia charmikkailla Posh & Pebble -tuotemerkin huonekaluilla, joilla saat sisustukseen uutta ilmettä ja ylellisyyttä. Vain muutamalla klikkauksella teet tilaksen Kodin1:llä – helposti ja turvallisesti.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Säilytystyyppi
Säilytys
Nostettava ja laskettava
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Valaistus
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Säädettävä
Taitettava
Kategoria
Himmennettävä
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja