Scandinavian Dreaming

242 tyylikästä tuotetta

Scandinavian Dreaming – sänkyjä, joissa 12 vuoden takuu

Sänkymerkki Scandinavian Dreaming on tunnettu sängyistään, joissa yhdistyvät mukavuus ja tyyli. Valikoimasta löydät paljon erilaisia ja erityylisiä sänkyjä.

Kampanja

Intohimona sängyt

Scandinavian Dreaming tuotemerkin alle kuuluu mukavia jenkkisänkyjä ja käytännöllisiä säilytyssänkyjä. Scandinavian Dreamingille on tärkeää sänkyjen makuumukavuus sekä niiden tyylikäs ulkonäkö. Siksi kaikki heidän sänkynsä ovat laadukkaita niin mukavuuden kuin ulkonäönkin osalta.


Millainen sänkytyyppi sinä olet?

Riippumatta siitä, millainen sänkytyyppi olet, löydät takuulla Scandinavian Dreaming -valikoimasta sinulle täydellisesti sopivan vuoteen. Valitse suosikkisi useista eri sänkysarjoista, joita kaikkia yhdistää uskomaton mukavuus. Kaikki sängyt on verhoiltu kestävällä ja tyylikkäällä verhoilukankaalla. Värivaihtoehtoja on useita, joten löydät varmasti valikoimasta omaan makuusi ja makuuhuoneeseesi sopivan värisävyn.


12 vuoden takuu

Varmoina siitä, että kaikki sängyt ovat laadukkaita, myöntää Scandinavian Dreaming sängyilleen 12 vuoden takuun, joka kattaa valmistusvirheestä johtuvan rungon tai jousen rikkoutumisen. Tästä tietoisena voit nukkua yösi entistä levollisemmin!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Toiminto
Vuodekoko
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja