Scandinavian Dreaming

311 tyylikästä tuotetta
a012729b0bc843dec2b9f21054d53f3f.jpg

Scandinavian Dreaming – sänkyjä, joissa 12 vuoden takuu

Sänkymerkki Scandinavian Dreaming on tunnettu sängyistään, joissa yhdistyvät mukavuus ja tyyli. Valikoimasta löydät paljon erilaisia ja erityylisiä sänkyjä.

Kampanja
Lajittelu

Intohimona sängyt

Scandinavian Dreaming tuotemerkin alle kuuluu mukavia jenkkisänkyjä ja käytännöllisiä säilytyssänkyjä. Scandinavian Dreamingille on tärkeää sänkyjen makuumukavuus sekä niiden tyylikäs ulkonäkö. Siksi kaikki heidän sänkynsä ovat laadukkaita niin mukavuuden kuin ulkonäönkin osalta.


Millainen sänkytyyppi sinä olet?

Riippumatta siitä, millainen sänkytyyppi olet, löydät takuulla Scandinavian Dreaming -valikoimasta sinulle täydellisesti sopivan vuoteen. Valitse suosikkisi useista eri sänkysarjoista, joita kaikkia yhdistää uskomaton mukavuus. Kaikki sängyt on verhoiltu kestävällä ja tyylikkäällä verhoilukankaalla. Värivaihtoehtoja on useita, joten löydät varmasti valikoimasta omaan makuusi ja makuuhuoneeseesi sopivan värisävyn.


12 vuoden takuu

Varmoina siitä, että kaikki sängyt ovat laadukkaita, myöntää Scandinavian Dreaming sängyilleen 12 vuoden takuun, joka kattaa valmistusvirheestä johtuvan rungon tai jousen rikkoutumisen. Tästä tietoisena voit nukkua yösi entistä levollisemmin!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Korkeus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Väri
Toiminto
Vuodekoko
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Tyyppi
Tyyli
Kategoria
Laatu
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja