TEMAHOME

397 tyylikästä tuotetta

Temahome – Luonnonläheistä tyyliä modernisti

“Anna kotisi ilmaista persoonalista tyyliäsi”, Temahomen avainajatus on yksinkertainen, mutta totta. Temahome suunnittelee ja valmistaa luonnosta inspiraationsa saavia moderneja, tyyliltään pelkistetyn skandinaavisia huonekaluja. Tuotemerkin kantavia periaatteita ovat yksinkertaisuus, kauneus ja kestävyys.

Cyber Monday

Luonnon inspiroimaa ja kestävää suunnittelua

Me Kodin1:llä haluamme, että myymämme tuotteet on valmistettu kestävällä tavalla. Siksi olemmekin valinneet yhteistyökumppaniksemme Temahomen, jonka tärkeänä toimintatapana on pitää tuotteiden suunnittelu- ja valmistusprosessit mahdollisimman läpinäkyvinä. Tuotannossa käytettävän materiaalin laadulle asetetaan korkeat kriteerit, ja samoin sille, että käytetty materiaali on kestävällä tavalla kasvatettu ja tuotettu.

Huonekalujen yksinkertaisessa muotokielessä näkyy pohjoismaisia piirteitä, kuten pehmeät, luonnonläheiset värit. Huonekalujen pehmeät ja paljaat puumateriaalit antavat kodin sisustukseen rauhalliseen ilmeen. Suuri osa valikoiman tuotteista sopii erinomaisesti yhteen skandinaavisen tyylin kanssa, ja juuri siksi sopivat hyvin pohjoismaisiin koteihimme.


Yrityksen historiaa

Yrityksen kotipaikka on Ranskan Annecyssa, jossa sijaitsevat sekä yrityksen pääkonttori että osa tehtaista. Siellä aloitettiin myös osa nykyisestä liiketoiminnsata 1960-luvulla nimellä Mermillod & Porret. Vuonna 2004 yrityksen osti Moreau SAS, joka sitten vuoden 2018 aikana yhdistyi portugalilaisen Temahome SA -yrityksen kanssa. Tällöin toimintaa jatkettiin nimellä TEMAHOME.


Temahome, palkittua toimintaa

Vankka ja vuosikymmenien pituinen kokemus ja tietotaito huonekalujen suunnittelusta ja valmistuksesta, on tuonut yritykselle tunnustusta ja palkintoja, kuten palkinnon MOBIS prize for the Best Brand of Contemporary Furniture. Tuotteiden maailmanlaajuinen suosio perustuu osaltaan siihen, että inspiraatio tuotteisiin tulee luonnosta ja eri kulttuureista.

"Innovaatio syntyy siitä, kun yhdistämme eri asioita joksikin uudeksi ja erityiseksi" - Temahome.


Suosittuja huonekaluja

Suosituimpia huonekaluja ovat muun muassa sarjan Cruz kalusteet, etenkin Cruz Senkit. Niissä minimalistinen tyyli yhdistyy kauniisiin puumateriaaleihin sekä vaaleisiin ja pehmeisiin värisävyihin. Kalusteet ovat erityisen käytännöllisiä ja niiden muotoilussa raja avonaisen ja suljetus säilytystilan välillä hälvenee.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Muoto
Toiminto
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Cyber Monday
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Cyber Monday