Vallila

1154 tyylikästä tuotetta
brandCarousel

Vallila – sisustustekstiilejä suomalaiseen kotiin

Vallila on ollut osa suomalaisten kotien sisustusta jo lähes 80 vuotta. Tuotteet tunnetaan suomalaisesta suunnittelustaan, rohkeista väreistään ja näyttävistä kuoseistaan. Ne ovat suosittuja laajasti maailmallakin. Vallilan tekstiilit sopivat erinomaisesti suomalaiseen kotiin. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy erilaisia kodintekstiilejä, kuten verhoja, tyynynpäällisiä sekä mattoja. Lisäksi valikoimassa on astioita sekä pieniä sisustustuotteita. Ne on suunniteltu osaksi suomalaisten koteja ja elämää.

Kampanja

Vallilan tuotteet ovat tunnettuja persoonallisuudestaan ja kotimaisesta suunnittelustaan. Värikkääseen tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia kodintekstiilejä, joilla luot kotisi sisustuksesta näyttävän, tyylikkään ja ennen kaikkea ilmeeltään yhtenäisen. Vaihtoehtoja löytyy niin rauhalliseen kuin hieman räväkämpäänkin sisustusmakuun.


Vallilan suosituimpia malleja ovat kaupunkikuosit. Niitä on käytetty niin matoissa, verhoissa, sisustustyynyissä kuin mukeissakin. Klassisen Aurajoki-kuosin lisäksi tuotteissa on kaupunkinäkymiä myös muun muassa Kokkolasta, Lappeenrannasta, Porvoosta ja Oulusta.


Kasvi- ja luontoaiheisia kuoseja on painettu niin pyöreisiin mattoihin kuin pöytäliinoihin ja sivu- ja kappaverhoihin.


Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman Vallilan laadukkaita tekstiilejä kodin jokaiseen tilaan!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Toiminto
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja