Coast Living

65 tyylikästä tuotetta
52c20c31900e2423f99419d649a0bef3.jpg

Coast Living – unelma kodista meren äärellä

Coast Living -valikoimaan kuuluu luonnonmateriaaleista valmistettuja kalusteita. Meren ääreltä inspiraationsa saaneet huonekalut ovat tyyliltään merihenkisiä ja niillä saat luotua kotiisi rauhallisen ja merellisen keitaan.

Kampanja
Lajittelu

Luonnolliset materiaalit ja värit luovat harmonisen kokonaisuuden

Coast Living -valikoimaan kuuluu luonnon yksinkertaisuudesta inspiraationsa saaneita kalusteita, joiden muotokielessä on vaikutteita Yhdysvaltojen itärannikon ylelliseltä Hamptonsin alueelta. Coast Living on todellakin onnistunut vangitsemaan merihenkisen sisustustyylin omiin huonekaluihinsa. Huonekaluissa yhdistyvät materiaalit ja värit luovat selkeän yhteyden rannalle ja merelle, joten näillä huonekaluilla luot kotiisi rennon ja rauhallisen keitaan, jossa voit nauttia merenrantaelämästä, missä ikinä sitten asutkaan.


Merihenkistä tyyliä pienin lisukkein

Värit ja materiaalit ovat olennainen osa merihenkistä sisustusta. Coast Livingin huonekalujen värimaailma on luonnollinen. Sen perusta on vaalea pohjaväri, johon hempeät pastellit tuovat lisäilmettä. Niiden yhdistäminen luonnonmateriaaleihin, kuten puuhun ja pellavaan, saavat aikaan täydellisen lopputuloksen. Hyvin suunnitelluilla huonekaluilla luot kotiisi rennon ja luonnollisen tunnelman, johon puiset, messinkiset ja lasiset yksityiskohdat antavat ylellisen leiman.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Laatu
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja