GDNT

532 tyylikästä tuotetta
brandCarousel

GDNT – nuku hyvin 22 vuoden takuulla

Pitkät perinteet sänkyjen valmistuksessa omaava GDNT on yksi Ruotsin johtavia sänkyvalmistajia. Valikoimasta löydät erimalliset sängyt, joissa laatu ja mukavuus kohtaavat.

Kampanja

GDNT – uusi laatusänkysi

GDNT on yksi Ruotsin johtavia sänkyvalmistajia. Heidän valikoimastaan löydät laatusängyt, joissa on huomioitu mukavuus ja käytännöllinen muotoilu. GDNT:n valikoimiiin kuuluu useita sänkysarjoja, joista löytyy useita koko- ja hintavaihtoehtoja. Koska yrityksellä on pitkät perinteet sängynvalmistuksessa, voit hyvin mielin luottaa siihen, että valitessasi GDNT:n sängyn, saat laatusängyn, joka on valmistettu tarkasti laatumateriaaleista.


Optimaalista mukavuutta

Jotta sängyissä olisi paras mahdollinen makuumukavuus, vartalon tuki, ja siitä olisi iloa vuoksiksi eteenpäin, käyttää GDNT valmistamissaan sängyissä laadukkaita osia. GDNT:n visiona on tehdä sänkyjä, jotka antavat nukkujalle parhaan mahdollisen tuen ja poistavat paineen tunnetta vartalolla niin, että uni olisi parhaalla mahdollisella tavalla palauttavaa. Iltaisin oikein odotat pääseväsi nukkumaan GDNT:n sänkyyn!


Tyylikkyyttä makuuhuoneeseen

GDNT:n sängyt eivät ole ihania vain nukkumiseen, vaan niiden tyylikäs ulkonäkö luo makuuhuoneeseen näyttävän ilmeen. Sänkyjä on saatavana erikokoisina, -mallisina ja -värisinä – löydät niistä varmasti juuri sen, josta itse pidät. Sängyt on verhoiltu kankaalla, joka kestää vuodesta toiseen.


Aina 22 vuoden sänkytakuu

GDNT:n sängyssä nukut erityisen turvallisesti. Kaikissa sängyissä on 22 vuoden takuu, joka kattaa valmistusvirheestä johtuvan rungon tai jousen rikkoutumisen.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sijauspatja sisältyy
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja