Hartman

40 tyylikästä tuotetta

Hartman – trendikkäitä ulkokalusteita sinun terassillesi

Hartman tarjoaa valikoimassaan trendikkäitä ja tyylikkäitä ulkokalusteita juuri sinun terassillesi. Valikoimasta löydät tyylikkäät pöydät ja tuolit.

Kampanja

Erittäin mukavia ulkokalusteita

Jo yli 50 vuoden ajan Hartman on valmistanut mukavia ulkokalusteita. Tavaramerkin tavoitteena on varmistaa, että kaikkien tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa otetaan huomioon tuotteiden mukavuus ja käytettävyys. Hartmanin tuolit ja nojatuolit ovat käytössä mukavia riippumatta siitä, loikoiletko auringossa tunnin vai nautitko pitkän illallisen ystävien seurassa. Useiden Hartmanin ulkokalusteiden istuinsyvyys on suunniteltu reiluksi, jotta tuoleissa on mukava istua pidemmänkin aikaa. Selkeä esimerkki tällaisesta hyvin suunnitellusta, mukavasta nojatuolista on suursuosikki Saurum. Nojatuoli on erityisesti suunniteltu kaarevaksi siksi, jotta siihen muodostuu selkää hyvin tukeva selkänoja. Hartmanin tuotteet ovat ilmeinen valinta sinulle, joka haluat luoda terassin tai ulkotilan, jossa tyylikkäät ulkokalusteet muodostavat viihtyisän tilan mukavuudesta tinkimättä.

Tyylikkäästi muotoiltuja tuotteita

Innovaatio on yksi Harmanin avainsanoista. Tuotemerkki pyrkii jatkuvasti kehittämään tyylikkäitä ulkokalusteita. Sisustatpa sitten suurta tai pientä ulkotilaa, löydät Hartmanin valikoimasta jokaiseen tarpeeseen sopivat ulkokalusteet. Valikoimassa on kaikkea pienistä kahvilapöydistä suurin ja vankkoihin ruokailuryhmiin. Kaikkia näitä tuotteita yhdistää se, että niiden muotoilu on kaikkea muuta kuin tavallista. Hartmanin ulkokalusteet ovat tyylikkäitä ja voit itse korostaa tyyliä lisäämällä kalusteisiin vaikkapa koristetyynyjä. Näin teet ulkotilastasi juuri sellaisen kuin haluat.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja