Herstal

36 tyylikästä tuotetta

Herstal – innovatiivista valaistusta ja designvalaisimia

Herstal on valmistanut kauniita, yksinkertaisia ja käytännöllisiä lamppuja jo vuosikymmenten ajan. Me Kodin1:llä pidämme Herstalin valaisimien minimalistisesta ja yksinkertaisesta tyylistä. Pitämällä huoneen valaistuksen yksinkertaisena ja puhtaana, saat luotua sisustuksen, jossa valaisimet eivät kiinnitä liikaa huomiota. Herstal-valikoimasta löydät varmasti moderniin kotiin sopivat lattiavalaisimet, seinävalaisimet, kylpyhuonevalaisimet ja paljon muuta.

Valaisindesignia Tanskasta

Herstalin historia sai alkunsa Odenseesta vuonna 1987, kun Martin ja Lotte Herstal hankkivat pienen valaisinliikkeen haaveenaan, että he jonain päivänä itse suunnittelisivat valaisimia. Heidän myymänsä lamput olivat suurelta osin tyylikkäitä halogeenivalaisimia. Kymmenen vuotta myöhemmin tuotemerkki profiloitui eleganttien ja käytännöllisten valaisinten merkiksi, ja nykyään tuotemerkin alle kuuluu laaja valikoima designvalaisimia.

Herstalin suosituimpia valaisimia

Vienda Pöytävalaisin on elegantti ja helposti paikkaan kuin paikkaan sijoitettava valaisin, jossa on kulhonmuotoinen varjostin, joka suuntaa valon alaspäin metallista lampunjalkaa pitkin. Vienda on valaisin, joka sopii yksityiskohdaksi sivupöydälle tai vaikkapa ikkunalaudalle.
Harlekin Seinävalaisin on metallia ja huurrelasia, jotka yhdessä luovat tunnelmallisen valon. Moderni valaisin on tyylikäs ja muistuttaa muodoltaan tiimalasia. Valo loistaa lampusta molempiin suuntiin, sekä ylös että alaspäin. Valaisin sopii erinomaisesti eteiseen, makuuhuoneeseen tai näyttäväksi yksityiskohdaksi olohuoneen tummalle seinälle.
Manola Kattokruunu on näytävä metallivalaisin, joka antaa tilaan modernia ja tyylikästä ilmettä. Manola sopii erittäin hyvin näyttäväksi yksityiskohdaksi eteiseenmtai pöydän päälle ruokailutilaan.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Tyyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö