Jysmä

180 tyylikästä tuotetta
brandCarousel

Jysmä - Suomalaista suunnittelua ja laadukkaita mattoja

Jysmän mattovalikoimasta löydät tyylikkäät ja käytännölliset matot kodin jokaiseen tilaan.

Jysmä – kotimaassa suunniteltuja laatumattoja

Jysmä Oy:llä on pitkät perinteet erilaisten mattojen suunnittelussa ja valmistuksessa. Jysmän tuotevalikoimaan kuuluu erilaisten mattojen lisäksi myös vahakankaita. Yritys on mm. yksi ensimmäisistä muovimattojen valmistajista Suomessa. Oman tuotevalmistuksen ohessa Jysmä toimii myös kodinsisustustuotteiden maahantuojana. Laajassa mallistossa on suomalaisten suunnittelijoiden suunnittelemia mattoja kodin kaikkiin tiloihin.

Mattoja kodin jokaiseen huoneeseen

Kodin1:n laajasta mattovalikoimasta löydät sopivat Jysmän matot kodin jokaiseen tilaan. Merja Palinin suunnittelemaa, suosittua Aronia-mattoa löydät niin suurena keskilattialle sopivana mattona kuin myös käytävämattona. Kaunis bukleematto ei pölyä ja se on helppo imuroida. Kevyessä ja kuvioinniltaan modernissa viskoosimatto Aurorassa on kaunis kiilto. Viskoosimatolle ominaisesti värisävy vaihtelee katselukulmasta ja nukan suunnasta riippuen. Sarka Nukkamatossa on tiheä ja lyhyt nukka, joka heatset-käsittelyn ansiosta hylkii likaa eikä sähköisty. Nukkamatto on monikäyttöinen ja sopii hyvin niin olo- kuin makuuhuoneeseenkin.

Muovimatot sopivat erinomaisesti niin keittiöön, kodinhoitohuoneeseen kuin eteiseenkin. Kevyt matto on helppo puhdistaa pyyhkimällä tai pesemällä viileällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Raikkaat tasaraidat ja selkeät kuviot antavat Jysmän muovimatoille modernia ilmettä. Eteiseen asetetulla kynnysmatolla toivotat vieraat tervetulleiksi kotiisi ja estät turhan hiekan kulkeutumisen kodin muihin tiloihin.

Liukuestehuovalla saat maton pysymään paikallaan tilanteessa kuin tilanteessa. Maton alle asetettava liukueste on helppo muotoilla saksilla leikkaamalla. Liukuesteverkko sopii erinomaisesti myös tiloihin, joissa on lattialämmitys.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä