Kiteen

157 tyylikästä tuotetta

Kiteen Huonekalutehdas Oy – Kaikkea kaunista koivusta

Kiteen huonekalutehtaan massiivikoivuisissa huonekaluissa yhdistyvät suomalainen ja pohjoismainen design ja käytännöllisyys.

Lajittelu

Kiteen Huonekalutehtaan kalusteiden aito koivu tuo sisustukseen lämpöä ja tunnelmaa

Suomalaiseen kotiin sopivat kalusteet henkivät luonnonläheisyyttä ja raikkautta. Kalusteiden selkeät muodot on helppo yhdistää kodin muuhun sisustukseen. Notte sarjaan kuuluva Vuodesohva/divaani muistuttaa olemukseltaan vanhanajan monikäyttöistä laveria, joka on nyt tuotu modernina tähän päivään. Kuusamo sarjan sängyissä yhdistyvät perinteinen ja ajaton linjakkuus. Vankka Kuusamo kerrossänky ja perinteinen yhden hengen sänky sopivat niin lasten kuin aikuistenkin käyttöön, ja ne täyttävät kaikki vaadittavat turvallisuus- ja laatuvaatimukset. Samaan sarjaan kuuluu myös yöpöytä. Kiteen Huonekalutehtaan valikoimasta löydät myös tuolit ja pöydät. Erityisesti ikäihmisiä on huomioitu Seniori sarjan kalusteiden suunnittelussa. Seniori sarjaan kuuluu niin pöytiä, vuoteita kuin tuolejakin. Niiden suunnittelussa on huomioitu arjen helppous, mukavuus ja käytännöllisyys.

Suomalaista designia ja pohjoisten metsien koivua

Lähes 100 vuoden ajan Kiteen Huonekalutehdas on valmistanut koivuisia huonekaluja suomalaiseen kotiin. Jokaisen tilaan ja sisustustyyliin sopivia sänkyjä, sohvia ja tuoleja yhdistävät ekologiset työmenetelmät ja materiaalit. Laadukkaat tuotteet kestävät käyttöä ja ovat kierrätettävissä. Kaikki kalusteet valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Kiteellä uusia ja tehokkaita puuntyöstötekniikoita hyödyntäen, mikä takaa laadukkaan ja siistin työjäljen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Väri
Tyyli
Kategoria
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)