La Forma

280 tyylikästä tuotetta
brandCarousel

La Forma – ainutlaatuista tyyliä

La forma on huonekalu- ja sisustustuotemerkki, jonka juuret ovat Barcelonassa. La Forman valikoimasta löydät tyyliltään ainutlaatuiset yksityiskohdat kotisi sisustukseen.

Kampanja

Trendikäs valikoima

Etsitkö sisustukseen jotakin pientä lisää, jolla saat kotiisi lisää persoonallisuutta? Siinä tapauksessa La Forman valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. La Forman valikoimasta löytyy perfektionistille sopivia tyylikkäitä ja ainutlaatuisia sisutustuotteita. Tuotemerkin tuotteet ovat selkeälinjaisia ja sopivat moderniin kotiin. Tuotteet on helppo yhdistää jo olemassa oleviin kalusteisiin ja sisutustuotteisiin. Valikoimasta löydät pienten sisustusesineiden lisäksi suurempiakin huonekaluja.

Käytännöllistä tyyliä ja sisustusta

Tuotemerkki La Forma keskittyy toimivien ja tilaa säästävien tuotteiden kehittämiseen. Valikoimasta löydät useita näppäriä vuodesohvia, joista saa hetkessä kauniin ja mukava vuoteen. Vuodesohva Moroni on ainutlaatuinen vaihtoehto kotiin, jossa halutaan säästää tilaa. Vuodesohva on vain 100 cm leveä ja toimii päivisin sohvana ja öisin mukavana sänkynä. Vuodesohva Viana on toinen La Forman valikoiman suursuosikki. Tämä tyylikäs sohva sopii erinomaisesti useimpiin koteihin. Iltaisin vuodesohvan voi helposti levittää 160 cm leveäksi vuoteeksi yövieraita varten.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Säilytystyyppi
Säilytys
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Henkilöiden lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Tyyppi
Säädettävä
Himmennettävä
Irrotettava kangas
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja