Norsk Dun

2 tyylikästä tuotetta

Norsk Dun – ylellisiä untuvatuotteita jo vuodesta 1934

Norsk Dun aloitti toimintansa pienessä Mysenin kylässä vuonna 1934, missä yrityksen tuotanto sijaitsee edelleen. Perheen perinteet jatkuvat ja edelleenkin tuotemerkki valitsee tarkasti tuotteisiinsa laadukkaat raaka-aineet. Kaikilla tuotteilla on Daunasan/Duanafresh-, Nomite- ja Ökotex-sertifikaatit. Norsk Dun on arvostettu tuotemerkki, jolla on pitkät perinteet laadukkaiden peittojen ja tyynyjen valmistuksessa pohjoismaisiin koteihin.

Cyber Monday

Norsk Dun – tuotteita tarkoin valikoiduista materiaaleista

Norsk Dunin peitteet ja tyynyt antavat hyvät yöunet lukemattomiksi öiksi. Yksi untuvamateriaalin erinomaisia ominaisuuksia on se, että se hengittää ja poistaa näin kosteutta nukkujan vartalolta pitäen sillä tavoin nukkumislämpötilan tasaisen mukavana.


Kodin1:n valikoimasta löytyviä Norsk Dun -sarjoja


The Dozy on ekologinen sarja, joka ottaa huomioon sekä terveyden että ympäristön. Tuotteet ovat laadukkaita ja niiden perustana on se, että sinä voit nukkua hyvin – hyvällä omallatunnolla.


Dozy Down -tuotteet on kehitetty olemaan aina sopivan lämpöisiä, ei koskaan liian kuumia tai viileitä. Ne pitävät lämpötilan mukavan tasaisena. Sarjan tuotteet sopivat erityisesti lapsille, ja ne säätelevät lämpötilaa niin, että se on aina sopivan mukava. Tuotteet ovat kauniita, erityisen muhkeita ja laadukkaita.


By Night on pidetty ja laadukkaasti valmistettu sarja. Sarja tarjoaa eri mukavuustason tuotteita, jotta sinä voit valita itsellesi parhaiten sopivan peiton ja tyynyn.


Vaihda vanhat peitot ja tyynyt uusiin muhkeisiin ja raikkaisiin Norsk Dun -peittoihin ja -tyynyihin jo tänään! Hanki omasi Kodin1:ltä!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Toiminto
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Cyber Monday
Cyber Monday