Stjärnbädden

12 tyylikästä tuotetta
brandCarousel

Stjärnbädden – Ainutlaatuista skandinaavista mukavuutta

Stjärnbädden on Euroopan suurin sänkyalan yritys, jonka laajassa valikoimassa on makuumukavuudeltaan ainutlaatuisia vuoteita: runkosängyt, jenkkisängyt, säätösängyt. Lisäksi valikoimasta löytyy paljon erilaisia sänkytarvikkeita, kuten tyylikkäitä sängynpäätyjä, sängynjalkoja ja tyynyjä, joilla viimeistelet makuuhuoneen sisustuksen viihtyisäksi ja kutsuvaksi! Kaikki Stjärnbäddenin sängyt ja sänkytarvikkeet on suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Niiden suunnittelussa ja valmisteuksessa on keskeisenä ajatuksena skandinaavinen tyyli ja mukavuus.

Kampanja

Stjärnbädden – Euroopan suurin sänkyalan yritys

Stjärnbäddenin sängyt valmistetaan yrityksen omalla sänkytehtaalla Ruotsin Rydaholmissa. Stjärnbäddenin sänkyjen suunnittelun ja valmistuksen takana ovat sitoutuminen ja vahva ammattitaito, mitkä takaavat erinomaisen laadun ja tyylin.


Laajasta valikoimasta sinun on helppo löytää oma Stjärnbädden-suosikkisi! Stjärnbäddenin valikoimaan kuuluu erityyppisiä sänkyjä: runkosängyt, jenkkisängyt, säätösängyt ja säilytyssängyt. Sänkyjen lisäksi löydät Stjärnbädden-valikoimasta tyylikkkäät, sänkyihin sopivat sängynpäädyt, sängynjalat ja tyynyt. Näillä lisäosilla luot makuuhuoneeseen näyttävän kokonaisuuden, joka henkii luksusta!


Skandinaavista mukavuutta

Stjärnbäddenin sänkyjen perusajatus on skandinaavinen mukavuus sekä laatu ja tyyli. Ainutlaatuiset sängyt sopivat erinomaisesti skandinaavisiin nukkumistottumuksiin. Tyyliltään skandinaavisen yksinkertaiset sängyt sopivat yhteen pohjoismaisen sisustustyyliin kanssa!


Stjärnbäddenin sängyt eivät ole samanlaisia kuin muut. Sänkyjen rakenne ja materiaalivalinnat poikkeavat suuresti muiden markkinoilla olevien sänkyjen materiaaleista. Tämä takaa sen, että Stjärnbäddenin sängyt nostavat nukkumismukavuuden täysin uudelle tasolle! Stjärnbädden käyttää vuoteissaan MLB- eli Multi Layer Bed – tekniikkaa, joka on uusi ja innovatiivinen tapa rakentaa sänkyjä. Sängyissä käytetään vain laadukkaita materiaaleia, jotka takaavat erinomaisen makuumukavuuden ja sen, että sänky myötäilee nukkujan vartalon muotoja ja liikkeitä.


Kaikki Stjärnbäddenin sängyt valmistetaan Ruotsissa laadukkaista materiaaleista, vankalla ammattitaidolla. Koko Stjärnbäddenin toiminta on ISO-sertifioitua, niin laadun kuin ympäristönkin suhteen. Kaikki sänkyjen valmistukseen käytetty puu on FSC®-merkittyä ja verhoilukankailla on Ökotex-merkki. Voit siis turvallisin mielin ostaa itsellesi Stjärnbädden-sängyn!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Vuodekoko
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja