WE DO WOOD

1 tyylikästä tuotetta

We do wood – trendikästä tanskalaista designia

Trendit vaihtuvat ja muuttuvat ajan myötä, mutta ajattomat suosikit säilyvät. Tanslakainen We do Wood on yksi yrityksistä, jotka tarjoavat asiakkailleen aitoa sknadinaavista tyyliä, joka kestää aikaa ja trendien vaihtumista. Me Kodin1:llä pidämme huonekalujen kestävästä muotoilusta ja kauniista materiaalivalinnoista. We do wood -yrityksen tuotteissa näkyy laatu, kestävä kehitys, ja siksi myymme heidän tuotteitaan ylpeydellä.

Ympäristöystävällisiä design-huonekaluja


We Do Woodin historia alkoi Kööpenhaminasta vuonna 2011, jolloin yritys perustettiin. Yrityksen visio on yhdistää erinomainen kestävyys ja ainutlaatuinen ja ensiluokkainen suunnittelu. Käyttämällä mahdollisimman luontoystävällisiä materiaaleja ja valmistamalla niistä kestäviä huonekaluja, yritys haluaa olla pitämässä huolta luonnosta ja ympäristöstä. Kestävyys on niin paljon enemmän kuin pelkkä tyyli, materiaali ja valmistusprosessi – se on kaiken perusta. Niin kuin yrityksen nimi paljastaakin, valmistetaan yrityksen tuotteet pääasiassa puusta. Päämateriaali on bambupuu – yksi maailman nopeimmin kasvavista puumateriaaleista. Kestävyyden takaamiseksi yritys käyttää huonekaluissaan materiaalina vain sertifioiduilla plantaaseilla, joilla ei käytetä kemikaaleja, torjunta-aineita tai lannoitteita, kasvanutta bambua.


Skandinaavista muotoilua uusin silmin


Suunnittelija We do Wood -huonekalujen takana on Sebastian Jørgensen, jolla on laaja kokemus luovalta alalta, mikä vaikuttaa hänen työskentelyynsä. Sebastian on kokenut puuseppä, joka on työskennellyt myös taiteilijana, mikä antaa loistavat lähtökohdat huonekalujen suunnittelulle. Sebastian aloittaa huonekaluprosessin aina piirtämällä luonnoksia, joiden pohjalta valmistetaan käsityönä huonekalujen koekappaleet ennen varsinaisten huonekalujen teollista tuotantoa.


Aidot tanskalaistyyliset huonekalut


Tanskalainen design ajattomine, moderneine ja selkeine linjoineen on jo itsessään lähes tuotemerkki. Skandinaavinen suunnittelu, etenkin tanskalainen design, yhdistää luonnollisella tavalla tyylikkyyden, toiminnallisuuden ja puhtaan muotokielen. Me Kodin1:llä arvostamme tanskalaisen muotoilun monipuolisuutta. We do Woodin malliston huonekalut on helppo sijoittaa pohjoismaiseen kotiin. Pehmeät ja luonnolliset värit viehättävät vaatimattomuudellaan, ja voit itse valita mitä värejä ja huonekaluja haluat yhdistellä juuri sinun persoonalliseen tyyliisi sopiviksi kokonaisuuksiksi.


“Because We Do Wood is not just about furniture - it's also about respect, changes and common sense.”

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Tyyli
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä