Sessak

170 tyylikästä tuotetta

Sessak – Valoa koteihin ja julkisiin tiloihin

Jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan porvoolainen Sessak on tarjonnut laadukkaita valaisimia suomalaisiin koteihin ja julkitiloihin.

Sessak valaisimet Kodin1:ltä

Kodin1:n valikoimasta löydät monipuoliset Sessakin valaisimet. Tarjolla on vaihtoehtoja eri tarpeisiin: pöytävalaisimia, seinävalaisimia, lattiavalaisimia sekä upeita designvalaisimia. Sessak tunnetaan ainutlaatuisista ja trendikkäistä valaisimistaan ja valaisinkokonaisuusksistaan. Valitset sitten minkä tahansa Sessakin valaisimen, on lopputulos aina onnistunut ja ajaton.

Sessak – upeaa designia suomalaisilta suunnittelijoilta

Sessakin mallistossa on upeita ja uniikkeja suomalaisten suunnittelijoiden suunnittelemia designvalaisimia. Laura Väreen Laaka-riippuvalaisimessa yhdistyvät lasinen kupu ja betonista tai metallista valmistettu kanta. Tämän nostalgiaa henkivän valaisimen materiaalit luovat toisilleen mielenkiintoisen kontrastin. Jenni Inkeroisen Lehmus-valaisin on saanut inspiraationsa puiden lehtien läpi siivilöityvästä valosta. Muodoltaan pelkisteltyn tyylikäs valaisin on valmistettu metallista. Matti Syrjälä on suunnitellut näyttävät Cornet-valaisimet, joille yhteistä on pelkistetty muoto ja karhea betonipinta.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä